Covid-19, 2022

Ang. covid-19 under 2022

Vårt erbjudande om ”covidstängd” dörr till reducerat pris var tänkt att endast gälla under fortlöpande år, alltså 2021.

I dagsläget vet vi inte vilka restriktioner som myndigheterna förordar vid den tiden 2022 eftersom ingen torde ha full koll på hur viruset kommer att utvecklas. I nuläget finns inga tvingande påbud, och hur det ser ut om 6 månader är det ingen som vet. Det gör det svårt att redan nu lämna ett besked. Vi får återkomma om denna prissättning, men ordinarie priser gäller för 2022  (450 kr/dygn) så länge inte myndigheterna sjösätter andra regler. Kommer nya restriktioner och stugorna är obokade är det möjligt att vi återgår till nuvarande erbjudande om reducerat pris för en låst dörr till en tom stuga.

covid-19

I skuggan av covid-19 uppdaterar vi verksamheten enligt följande:

Samtliga stugor kommer att förses med ett erkänt verksamt desinfektionsmedel i sprayflaska som Ulf ser till att alltid vara fylld. Dessutom kommer varje stuga att ha en flaska spritbaserad handdesinfektion, handsprit alltså.

Stugorna 1-2 0ch 4-5 har alltid kunnat hyras som en parstuga alltså som en lägenhet med två rum. Detta alternativ finns naturligtvis fortfarande kvar för dem som inte vill dela hygienutrymmen med okända hyresgäster och numera presumtiva smittbärare.

Dessutom möjliggör vi att det (fortfarande)  går att hyra stugorna varför sig som alltid tidigare.  Men den som inte vill dela dusch och toa kommer att kunna få den andra stugan med låst dörr för slippa dela hygienutrymmena. 

Vi stänger och låser helt enkelt den andra stugan om så önskas och därmed kan vi erbjuda ensamt nyttjande av dusch och toa.

Tyvärr innebär det att vi måste kompensera hyresbortfallet med en mindre avgift och vi har tänkt att 250 kr per dygn kostar den låsta dörren i tillägg.

Stuga tre påverkas inte på annat vis än att även där kommer handsprit och desinfektionsmedel att finnas.

Uppdatering bäddar i stuga 3- 4 – 5

Stuga 3, 4 och 5 är nu uppdaterade med nya sängplatser. Vi har bytt ut vissa våningssängar mot nya moderna familjesängar med plats för tre personer. Nu kan tio personer sova i stuga 3, och fem personer i stuga 4 och 5.

Stugorna 1 och 2 kommer inom kort att uppdateras till fem bäddar!